kuudes viikko

- Minni

Kuusia kokonaista viikkoa nyt oltu täällä. Wow, aika menee joskus niin nopeesti. Viikko koostuu normaaliin tapaan koulusta, töissä käymisestä ja perus arkijutuista kotona.

Fitness instructor materiaalit on käyty nyt läpi ja reilu viikon päästä tiistaina on eka iso koe, joka pitää päästä läpi ennen kuin voi tehdä Personal Trainer-tutkinnon kokeen. Toisin sanoen, kun läpäisee ekan kokeen musta tulee fitness instructor, toisen kokeen jälkeen mahdollisesti Personal Trainer. Alla kuvaa nyt Personal Trainer-materiaaleista. Iso läjä taas kirjoja. 
  


Treenaan yleensä töiden jälkeen, treeni kertoja kertyy viikossa about 5-6. Tosiaan pitäisi aloittaa pänttääminen tohon tulevaan kokeeseen ja se vaatii aikaa, koska materiaalia on paljon ja kaikki tietysti englanniksi. Ensi viikon lauantaina koko porukka (7 opiskelijaa) lähtee St. Paul's Bay:lle kuntosalille, jossa paikan pomo testaa ja arvioi miten hyvin osataan mm. treenitekniikoita, selittää oleellisia asioita jne. Hyvä mahdollisuus nähdä missä menee noin käytännön tasolla ja se valmistaa myös tuohon kokeeseen. 

Tänään aateltiin tyttöjen kesken mennä Vallettaan kattomaan ilotulituksia ja ehkä syömään. Ilmat on ollu aika kivoja, vielä ootellaan niitä hellepäiviä! Tänään tuuli ollut niin raju, että esim. Sliemassa kaduilla paljon vettä, joka tietysti hankaloittaa siellä liikkumista. Nyt kämpän siivoilun ja kotona lahnauksen jälkeen alan laittautumaan iltaa varten. Kaiken kaikkiaan ollut kiva viikko. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

24/7 Fitness Club, San Gwann

Kuulumisia