Good Morning People



Viikonloppu on taas vierähtäny nopeesti, mutta paljon on taas ollu tekemistä. Joskus pitäs lepäilläkki, jää vaa helposti vähäseks kun on kokoajan menoa ja meininkiä. Lauantaina alotettiin aamupäivällä koko kämpän siivous: lakastiin lattiat, luututtiin, tiskattiin, pyöritettiin pyykkiä jne. Tän jälkeen lähdin ruokaostoksille Lidliin, jossa taas törmäsin samaan ongelmaan: kävellessäni kauppaan en nähnyt kauppakärryjä missään eikä korejakaan ole, kun portista astuu sisään. Jonkun ajan pyörimisen jälkeen löysin jonkun pahvikassin hyllyltä ja aloin keräilemään tavaroita sitten siihen. Myöhemmin kotona selvisi, että kärryt ovat aina ulkona. Noh, nyt ainakin tiedän!










Noin klo 19 aikaan lähdettiin porukalla käymään Olgalla ja Tuomaksella, jossa meitä odotti tosi ihana yllätys: Tuomas oli kutsunut meiät synttärikahveille ja oli ostanut sitten oikein ison kakun, ihania donitseja ja pientä naposteltavaa. Kakku nautittiin kahvin kera, nam! ( Huom. kuvassa näkyvä viinipullo Tuomaksen lahja ;-) )







Illalla suunnattiin St Julian'ssiin käymään, jossa St Patrick's day:tä juhlittiin ihan urakalla: autotie oli suljettu ja katu oli täyttynyt ihmisistä, musiikki pauhasi ja ihmisillä oli kivaa. Matkalla St Julian'ssiin napattiin kuva tosi upeasta Msidan Parish kirkosta, havaittavissa pientä jouluefektiä. Ilta oli mukava ja rauhallinen ainakin omalta osalta.














Nyt tänään sunnuntaina heräiltiin vasta puolen päivän aikaan, mentiinkin aika myöhään nukkumaan. Jaksoin aamulla tehdä vähän spessumman aamupalan, ihana tapa aloittaa sunnuntai! Tänään tiedossa on opiskelua, chillailua ja illalla mennään varmaankin salille Lotan kanssa (ollaan samassa harkkapaikassa ja saadaan käydä siellä ilmaiseksi treenaamassa). Sää on hieman pilvinen, mutta kyllä aurinkokin lämmittää. Lauantai oli aika viileä päivä mutta lämpimiä kelejä odotellessa. Chao! - Minni

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kuudes viikko

24/7 Fitness Club, San Gwann

Kuulumisia